WEEKVLOG#3: MIJN MANNEN VONDEN HET VRESELIJK! Laura Ponticorvo |

Het is alweer tijd voor weekvlog 3! Deze vlog komt iets sneller online na de tweede weekvlog omdat ik anders teveel ga achterlopen. Als het goed is ben ik na deze weekvlog weer helemaal bij dus zal alles lekker recent zijn! Ik begin mijn week met een hele dag vol werken wat eigenlijk niet zo enthousiast is om te filmen.. Later in de week breng ik een bezoekje aan Blaque Couture. Het kan zo zijn dat jullie deze naam al eerder voorbij hebben horen komen in een van mijn vlogs. Vanavond heb ik een premiere met het thema Black Tie en ga ik dus opzoek naar een mooie galajurk. Ook heb ik die week een auditie waarvoor ik weer lekker mag gaan zingen. Daar word ik altijd zo gelukkig van! Ik bezoek een eventje met Fredje en stop Rocks lekker in bad! Kijk je mee naar mijn drukke weekje?

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

Kijk ook naar