Image Alt
Laura Ponticorvo

WHAT I EAT IN A DAY

Lieve iedereen!

Massaal kreeg ik de vraag van jullie wat ik allemaal eet op een dag. In deze video laat ik dit aan jullie zien. De meeste van jullie weten dat ik geen vlees eet. Ongeveer twee jaar geleden ben ik een tijdje volledig vegan geweest, maar hierbij merkte ik al gauw dat ik het lastig vond om buiten de deur altijd compleet vegan te eten. Na vier maanden heb ik daarom besloten om thuis wel vegan te eten, maar buitenshuis alleen vegatarisch. Ik hoop dat ik jullie vraag met deze video beantwoord heb, en dat jullie wat ideetjes op kunnen doen wat betreft voeding.

De Whey Proteïn en vitaminepillen die ik toevoeg aan mijn ontbijt, zijn HIER te bestellen.

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.