IK WIL ME WEER VEILIG VOELEN! | Laura Ponticorvo | VLOG #385

Mijn nieuwe huis heb ik gekocht met de insteek dat dat mijn plekje zou zijn waar ik me lekker terug kon trekken, waar ik me veilig kan voelen, waar niemand mij op dat moment kan storen en waar ik me thuis voel. Dat zijn de belangrijkste dingen die je moet voelen bij het uitzoeken van een huis. Het is belangrijk om een veilige basis te hebben zodat je daar altijd op terug kan vallen. Ik merkte dat door de dingen die de afgelopen tijd zijn gebeurd, ik dit gevoel minder had. Dat vond ik ontzettend naar en het is tijd dat daar iets aan gaat gebeuren! Gelukkig kan dat tegenwoordig heel makkelijk. Vandaag laat ik namelijk mijn hele huis beveiligen door Verisure Smart Alarms. Het gehele beveiligingssysteem wordt binnen een paar uurtjes ophangen en ik hoop dat ik me dan een stukje veiliger voel! Zo kan ik ook met een gerust hart Rocks en Bibi achterlaten als ik even de deur uit ga. Wil je nou meer informatie hierover? Degene die hierover gaat heet Rowan Geurts en kun je mailen op rowan.geurts@verisure.nl

Later op de avond eet ik een hapje met Amber en kletsen we gezellig wat bij. Ik heb van haar hele leuke items mogen uitkiezen dus die laat ik natuurlijk allemaal zien! Ben je benieuwd? Kijk dan snel de video!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar