Image Alt
Laura Ponticorvo

IK WIL TROUWEN IN ITALIË! | Laura Ponticorvo | VLOG #367 Laura Ponticorvo

Vandaag is het alweer de derde en laatste dag in het prachtige Italie! ‘S ochtends loop ik lekker met mijn papa door de stad om te shoppen. In de middag gaan we langs bij familie en zij maken wederom weer een heerlijke lunch voor ons. Natuurlijk willen mijn ouders en ik ook nog wat zien van de omgeving dus maken we een kleine tour. We touren richting de welbekende Almafi kust en maken daarna een stop in het romantische Positano. We reizen terug naar mijn omaatje en dan is het alweer tijd om afscheid te nemen van iedereen. Best een moeilijk momentje maar ik heb met mezelf afgesproken dat ik minstens om de twee jaar hierheen ga! Het is zo fijn om in een prachtig warm land tijd door te brengen met familie! Kijk je mee?

Vond je deze vlog en leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Super thanks voor het abonneren!

Tot snel.

liefslaura