Image Alt
Laura Ponticorvo

Wild animals

Natuurlijk zijn we op safari gegaan in Zuid-Afrika! We zijn naar Inverdoorn geweest. Omdat ons hotel in Kaapstad zat konden we niet heel ver voor de safari dus wij hadden de dichtstbijzijnde gevonden. Als jullie naar Zuid Afrika gaan dan raad ik je aan om een paar dagen lekker in Kaapstad te zitten en dan door te reizen, en terug te vliegen vanaf Johannesburg. Dan kan je tussendoor geweldige parken zien en safari’s.

Voor de korte periode dat wij er waren was het geweldig. Zo kwamen we de weg ernaartoe we allemaal bavianen tegen. Is toch grappig om zulke aapjes te zien op straat. Ze zijn supergroot trouwens…

Pffff, schrok de eerste keer toen ik er eentje achter me zag zitten toen ik lag te zonnen op een prachtig wit strandje bij Kaap de Goede Hoop. Buffels Bay heette het. Dat was het allermooiste strandje dat ik ooit in mijn hele leven heb gezien!

Ik heb cheeta’s gezien! Olifanten! Leeuwen! Giraffes! Springbokjes! Gnoes! Struisvogels en  zebra’s! We waren op zoek naar het nijlpaard maar die bleef onder water dus die heb ik helaas niet gezien! En de neushoorn ook niet :(.

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Cheeta

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Olifant Hoofd

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Olifant

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Leeuw Leeuwin

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Springbok

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Gnoe

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Struisvogel

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Zebra

Wat een geweldig gevoel als je die dieren zo heerlijk in de natuur ziet chillen.

Ik vond het een geweldige ervaring!

Op een gegeven moment mochten we de jeep verlaten en een stukje wandelen. Ik zag verderop een giraffe, ik liep richting hem en maakte snel wat foto’s.

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Giraffe Etend

Inverdoorn Zuid Afrika Safari Giraffe Zittend

Wat een spannende trip was dit! Heb er heel erg van genoten, niet alleen van de dieren maar ook van de gehele natuur. Ongelooflijk hoe puur en mooi een land kan zijn!

liefslaura