WINTER/PARTY TRY-ON SHOPLOG | Laura Ponticorvo | NA-KD HAUL

Hi lieverds, vandaag heb ik een tweede en te gekke shoplog voor jullie! Deze shoplog is in samenwerking met de webshop NA-KD fashion. De superleuke kleding van NA-KD heb ik regelmatig voorbij zien komen bij andere bloggers op social media en was meteen weg van de shop. Eindelijk heb ik mijn favoriete items mogen uitkiezen en zal ze door middel van een mini modeshow in mijn eigen huiskamer aan jullie laten zien. Ik heb geprobeerd om een combinatie te maken tussen winterkleding en partykleding voor de feestdagen. Ik heb een aantal prachtige jurkjes geshopt die zeker een kans maken voor kerst of oud&nieuw! Natuurlijk heb ik ook weer mijn best gedaan voor jullie en kunnen jullie met de code ‘PONTICORVO20’ shoppen met 20% korting! Dat is altijd mooi meegenomen toch ladies?! Ik hoop dat er dingen bij zitten die jullie leuk vinden en zo niet, neem dan even een kijkje op de webiste, er zijn genoeg andere toffe items! Laten jullie jouw favoriet van deze shoplog weten in de comments? Ik ben benieuwd!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

Kijk ook naar