Witte kokerrok

Laura Ponticorvo Mint Bloesje Witte Kokerrok

Wat ben ik gek op het kledingmerk GIVENZe hebben echt alles, van stoer en super vrouwelijk tot klassiek en hip. Ik draag hier een witte kokerrok. Super handig voor elke vrouw, want je kan er werkelijk alles boven dragen, maar ik heb het gecombineerd met mijn favoriete zomerkleurtje: mint.

_DSC2684

_DSC2694

Ik vind de kleur mint super mooi, maar ook alleen wanneer je een beetje gekleurd bent door de zon. In de winter draag ik nooit mint. Echt alleen in de zomer, want dan komt de kleur veel mooier uit (vind ik).
En in combinatie met spierwit knalt je outfit echt!

_DSC2696

_DSC2702

De kokerrok sluit super mooi aan, en is vrij hoog, zeker wel tot over je navel en dat vind ik super fijn, want dan kan ik er altijd bloesjes of tops in doen…:)

_DSC2703

_DSC2709

Ik draag deze rok wel altijd met iets er in, en nooit iets los er over. Dan haal je de kracht van de rok helemaal weg. Want juist omdat deze rok goed aansluit en vrij hoog zit in je taille, lijk je er veel slanker door. Het accentueert heel erg je taille, en de rok valt mooi rondom je billen, en zoals je kan zien, hij kleedt enorm af!
Deze rok is daardoor echt mijn beste vriendin geweest deze zomer.

_DSC2717

Zoals je kan zien heb ik op deze foto lang haar, en ik weet dat jullie weten dat ik gewoon half lang haar heb van mezelf (haha…), maar lang leve de clip ins van Real Hair Online, want in een handomdraai van nog geeneens twee minuten heb je ineens lange manen.

Ik hou van mijn korte coupe, maar vind het super leuk om soms lang haar te hebben. Al helemaal op vakantie want dan kan je er gewoon veel mee doen zodat je elke keer een andere look hebt.

Hier heb ik een zijwaartse vlecht die Alfredo heeft gemaakt. Ik ga binnenkort haartutorials maken samen met hem. Dus meiden, stay tuned.

liefslaura

 

Kijk ook naar