Image Alt
Laura Ponticorvo
WONDERMIDDEL TEGEN INGEGROEIDE HAARTJES!

WONDERMIDDEL TEGEN INGEGROEIDE HAARTJES!

Hoi iedereen. Hoe is het met jullie? Ik ben inmiddels weer terug in Nederland en wat is het toch koud zeg. Van 35 graden Curacao weer terug in ons koude kikkerlandje. Maar niet getreurd want ook de zomer komt er aan voor ons in Nederland.

Ik wil het vandaag met jullie hebben over een nieuw product wat ik onlangs heb getest. Maar voordat ik jullie ga vertellen hoe geweldig dit product is moet ik eerlijk tegen jullie zijn. Ik ben ongeveer een half jaar geleden begonnen met Brazillian Waxing. Zelf scheerde ik altijd maar door mijn Italiaanse haargroei was ik genoodzaakt om iedere dag te scheren. Ik werd hier moe van en wilde een keer iets anders proberen. Ik had al super veel goede verhalen gehoord over het ‘waxen’ dat ik er ook aan ging geloven. Als we de pijn even weg denken was ik super enthousiast in het begin want het was gladder dan ooit te voren en ik hoefde er minstens 3 weken niets meer aan te doen. Dat klinkt erg goed he? Na een paar full Brazillian Wax behandelingen merkte ik dat mijn huid er ontzettend op achteruit ging. Ik heb blijkbaar een hele gevoelige huid en kreeg toen ineens last van ingegroeide haartjes en bulten. Niet zo charmant maar het aller belangrijkste het deed me gewoon pijn. De ingegroeide haartjes werden ontstekingen en na een paar maanden  leek het daar beneden meer op een slagveld dan op een zacht glad baby huidje.

Toen kwam ik in gesprek met een super leuke meid die mij vertelde over een product wat nog niet zo heel bekend is in Nederland maar wel echt een wonder middel is voor vrouwen die last hebben van ingegroeide haren. Na nog niet eens 5 minuten met haar te hebben gekletst wist ik al dat ik dit product wilde uit proberen.

Het heet Avoyd en als jullie net als ik een gevoelige huid hebben dan raad ik jullie echt aan om even een kijkje te nemen op hun website!

Het werkt niet alleen tegen ingegroeide haartjes maar ook tegen huid en scheer irritatie. Ik ben onlangs dus weer begonnen met scheren want het waxen is voor mij echt verleden tijd. En iedere keer na het scheren breng ik het serum ‘Double Delight’ aan die er meteen voor zorgt dat mijn huid gekalmeerd wordt na het scheren, het werkt tegen de ingrgroeide haren en bulten en het zorgt ervoor dat de donkere plekjes die ik helaas heb over gehouden aan het waxen ontzettend verminderen waardoor de donkere vlekjes nu al bijna niet meer te zien zijn. Voor iedereen die wel tevreden is met waxen maar toch soms last heeft van huid irritatie? Ik gebruik het na het scheren maar het is juist erg geschikt om het te gebruiken na het waxen.

Ook breng ik de ‘Bikini Bliss’ aan speciaal voor mijn bikini lijn en benen. Dit is een kalmerende crème die eigenlijk net als de‘ Double Delight’ je gevoelige huid weer in balans brengt en ook de ingroeide haartjes en bulten tegen gaat.

Er zit ook een soort van menthol doorheen waardoor het ontzettend fris ruikt en aanvoelt en eigenlijk voel ik me iedere keer weer herboren na het douchen als ik het heb aangebracht.

Het leuke is ook dat ze Avoyd producten speciaal voor mannen hebben en mijn vriend ook laaiend enthousiast is over deze producten. Het resultaat zie en merk je al heel snel. Je huid voelt zachter aan en ziet er vooral veel mooier uit. Ik vind het persoonlijk erg jammer dat ik jullie geen foto kan laten zien van hoe mijn huid er eerst uit zag en hoe het er nu uit ziet, want bij mij ging het echt om mijn bikini afdeling 🙂

Ik ben mega enthousiast en hoop dat ik veel vrouwen die hetzelfde probleem als ik hebben hiermee een beetje kan helpen zodat je mooi en fris de zomer in gaat. Ik voel me een stuk beter en heb nu nergens meer last van. Ik ben net 2 dagen terug uit Curacao en wat was ik blij dat ik 3 weken voor mijn vakantie was begonnen met Avoyd aanbrengen. Je voelt je veel vrouwelijker en mooier als ook je huid weer straalt op wat voor plek dan ook.

Je kunt het uiteraard online bestellen op de webshop maar je kunt het ook gewoon kopen bij de dichtstbijzijnde DA winkel en/of DIO.

Let the summer begin en laten we stralen als nooit tevoren!

Tot de volgende keer weer.

liefslaura