Image Alt
Laura Ponticorvo
YOU JUST GOTTA LOVE VALENTINO!

YOU JUST GOTTA LOVE VALENTINO!

Hi guys! Het is alweer vrijdag dus dat betekend WEEKEND!!! Net voor dat het weekend in gaat heb ik nieuwe outfit post voor jullie! You just gotta love Valentino is de titel van deze post. Waarom? Ik heb mijn Valentino tasje die je ziet op de foto’s in Parijs gekocht afgelopen maand en ik ben er zo ontzettend blij mee. Zoals je kunt zien kan je dit Valentino tasje echt leuk combineren. Het is een mint groen kleurtje en ik vind dat die kleur werkelijk waar bij alles staat. Hier combineer ik het Valentino tasje met wat herfst kleuren maar in de zomer met lichte en witte kleding gaat ze ook geweldig bij staan. En daarom houd ik zoveel van deze tas! Ze kan voor elk seizoen en ze straalt zoveel klasse uit.

Uiteraard kunnen jullie deze soortgelijke outfit shoppen!  Ik draag een kaki groene broek met scheuren en een boyfriend camel jacket! Deze kunnen jullie shoppen bij Come Get Fashion. Ik combineer deze outfit juist met een witte trui om het een beetje op te frissen en deze witte trui kun je HIER shoppen! De schoenen die ik hier draag zijn echt al 4 jaar oud van Zara, maar ik heb schoenen online gevonden die er erg veel op lijken. 🙂 Klik HIER als je ze wilt shoppen!

My Valentino bag kun je niet online shoppen dus als je een Valentino tas wilt moet je toch echt naar een Valentino winkel gaan. Maar dat is juist super leuk, het is echt een snoepwinkel voor elke vrouw!

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie uit mijn outfit of today hebben kunnen halen en ik hoop je snel weer te zien op mijn blog.

liefslaura