Image Alt
Laura Ponticorvo

Zomer ready met de Limited Edition Travel & Hair Musthaves van Zenner

Hey lieffies,

Leuk dat je op mijn blog bent beland. Precies op het juiste moment, want ik heb een hele gave winactie voor jullie, dus lees  snel verder!

De zomer staat weer voor de deur en ook ik heb weer een paar leuke reisjes op de planning staan. Voor velen van jullie zal de vakantieperiode ook al bijna aangebroken zijn en wellicht gaan ook jullie nog op reis. Met het warme weer op vakantie of het warme weer dat we nu ook eindelijk in Nederland hebben, is een bos haar af en toe veel te heet. Het liefst doe ik mijn haar overdag in een hoge staart en doe ik het in de avond of natuurlijk als ik een leuk evenementje heb pas weer los.

Zenner komt deze zomer met de Limited Edition Travel & Hair Musthaves. Deze lijn zorgt ervoor dat je haar er altijd op zijn beste uit ziet. Of dit nou thuis is of op reis dat maakt niet uit, want alle producten zijn makkelijk mee te nemen. De lijn bestaat uit handige klipjes en elastiekjes, maar ook uit een leuke haarband dat elke kapsel extra speciaal maakt. Op de foto heb ik hem gecombineerd met een mooie hoge knot en zo heb je de perfecte festival look. Samen zorgen deze producten ervoor dat je haar vast of los altijd goed zal zitten en ook goed zal blijven zitten.

Naast haar accessoires heeft Zenner ook een paar andere beauty producten toegevoegd aan deze lijn. Je haar moet altijd goed zitten, maar je gezicht mag natuurlijk niet achterblijven. Vooral tijdens het reizen kan je huid het erg zwaar hebben. Zenner heeft dan ook haar uiterste best gedaan om dit te voorkomen. De lijn bevat een oogmasker die ervoor zorgt dat jij tijdens je ochtend vlucht nog steeds voldoende slaap kan pakken en daarnaast hebben ze ook een gel masker aan de lijn toegevoegd. Wanneer je deze voor gebruik even in de koelkast legt is het extra verkoelend en helpt het de wallen te verminderen. Deze kan goed van pas komen op de heen reis om de wallen van het harde werken te verminderen of op de terug weg om de wallen na je party vakantie te laten vervagen.

Ben jij ook al razend enthousiast over deze Limited Edition Travel & Hair Musthaves. Ga dan nu direct langs bij de Kruidvat, want hier zijn al deze producten vanaf nu verkrijgbaar. Wees er wel snel bij want de naam zegt het al, de lijn is Limited Edition en zal dus maar 4 weken lang te verkrijgen zijn bij enkel en alleen de Kruidvat.

Daarnaast mag ik ook iemand gelukkig maken met een te gekke verrassings goodiebag. Jullie zullen niet dezelfde krijgen als die ik heb, maar om te zien wat er allemaal in mijn eigen goodiebag zit kan je hier de weekvlog bekijken waarin ik hem samen met jullie uitpak. Hou daarnaast ook mijn Instagram in de gaten, want hier zal de winactie post verschijnen.