ZONDER PROBLEMEN OP VAKANTIE?! | Laura Ponticorvo | MIJN REIS TIPS!

Zoals jullie misschien wel van mij weten is dat reizen een van mijn favoriete dingen is om te doen. De wereld ontdekken samen met mijn geliefde en vrienden. Geweldig! Ik denk dat ik dit wel een van mijn grootste passie kan noemen en geniet er dan ook enorm van. Als is het voor werk, of gewoon om te ontspannen. Zet mij maar op een vliegtuig met mn koffertje en ik vermaak me wel! Ik heb inmiddels genoeg ervaring op gedaan om trend reizen en weet ook heel goed dat dit niet altijd even soepel en vlekkeloos verloopt. Vooral wat eraan vooraf gaat. Je koffer inpakken, optijd zijn op schiphol, de juiste gate vinden en noem maar op. Dit zijn dingen waar ook ik nog (met zoveel reiservaring) nog steeds wel eens tegenaan loop. Vandaag geef ik jullie tips waardoor de reis een stuk soepeler zal verlopen. Zo kijk je niet meer op tegen de reis maar vind je het juist leuk. Deze tips zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dingen die ik zelf handig vind. Zijn jullie benieuwd naar de tips? Kijk dan snel de video! En ben je geïnteresseerd in nog meer info over de voorbereidingen van je reis, klik dan op deze link http://bit.ly/2vwuHVe 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

liefslaura

Kijk ook naar