EEN ZWARTE BLADZIJDE UIT MIJN LEVEN! | Storytime #2 | MIJN PESTVERHAAL!

Hoi allemaal, naar aanleiding van mijn vorige storytime heb ik besloten een tweede storytime op te nemen. Mijn vorige storytime ging over mijn liefdesleven. Hier heb ik zo ontzettend veel reacties op gekregen dat dit mij de energie heeft gegeven om dit vaker te doen. Ik heb heel veel vrouwen hiermee kunnen helpen en dat is iets wat ik heel graag over wil dragen. Vandaag gaat mijn storytime over mijn pestverleden. Ik ben in het verleden flink gepest en heb nare dingen meegemaakt. Ik ga het hebben over onzekerheid en de pesterijen. Er zijn tijden dat ik me echt heel rot heb gevoeld en dat ik mezelf afvroeg; waarom ik?! Ik wil jullie heel graag mijn tips meegeven en jullie vertellen hoe ik daarmee om ben gegaan in die tijd. Ik ben er uiteindelijk sterker uitgekomen en wil jullie ervan overtuigen dat jullie dit ook kunnen! Ik hoop dat ik jullie door middel van dit soort video’s kan helpen en het gevoel kan geven dat je niet de enige bent in dingen. Het kan iedereen overkomen. En uiteindelijk is het aan jezelf om te proberen hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Laat alle pesters zien dat het je niks doet en dat jij er alleen maar nog sterker van bent geworden! Only positive vibessss!

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

Kijk ook naar